Bérfőzdénket kifejezetten olyan kis- és nagytermelők, valamint pálinkakedvelők számára hoztuk létre, akik legalább 120 liter gyümölcscefrével rendelkeznek, és kiemelten fontos számukra, hogy a főzési folyamat végén valódi, minőségi pálinkát vehessenek kézbe.
Üzemünk 2 db szakaszos üzemű, egylépcsős lepárlóberendezéssel dolgozik, amelyek a jelenleg elérhető legmodernebb pálinkafőző technológiát képviselik. Az üstjeink kapacitása 300 liter és 150 liter, így kisebb és nagyobb mennyiségek esetén is rugalmas megoldást kínálunk. Az általunk vállalt minimum mennyiség 120 liter, hogy a főzési folyamat minden szempontból gazdaságos és hatékony legyen.
Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden bérfőzetőnk saját cefréjéből készült párlatot kapjon vissza. Üzemünkben 100%-ig garantáljuk, hogy az elkészült pálinka kizárólag az Ön által hozott alapanyagokból készül. Az átláthatóság és a bizalom jegyében lehetőséget biztosítunk arra, hogy a főzési folyamat során végig jelen legyen, és személyesen is nyomon követhesse a lepárlást. Ilyen jellegű igényét kérjük bejelentkezéskor jelezze felénk!
Büszkék vagyunk rá, hogy bérfőzetőink általunk készített pálinkái számos versenyen értek el kimagasló eredményeket. Ez nemcsak számukra, hanem számunkra is elismerés, hiszen közös célunk a minőség és a tradíció megőrzése.
Válassza bérfőzdénket, ha Önnek is fontos, hogy munkája gyümölcse a legmagasabb színvonalon készüljön el, és minden cseppjében a szakértelem és az odafigyelés tükröződjön!